Такса за регистрация на еоод

Публикуван: 26.01.2018

Мога да го намеря на сайта на Търговския регистър, да го изтегля и попълня. След като вече имате избрано име трябва да го запазите в Търговския регистър. За целта се съставя Решение на едноличния собственик на капитала , в което се определят:

Всичко стана много бързо и лесно с тях. Голяма част от нашите потребители са от цялата страна. Сигурна съм, че ще Ви се върне стократно! Проверяваме дали харесаното от Вас име за фирмата Ви е уникално и съставяме документите, необходими за Вашата регистрация, както и Ви предоставяме консултация, относно останалите документи, ако се налага да се бъдат предоставени такива.

Регистрацията по ДДС винаги се извършва много по-лесно на една нова фирма. Регистрация на фирма в 3 лесни стъпки 1.

Нотариалната заверка на изготвен от мен документ ще ми струва 6 лв. Нотариалната заверка на изготвен от мен документ ще ми струва 6 лв, такса за регистрация на еоод.

Нотариалната заверка на изготвен от мен документ ще ми струва 6 лв. Не попълвате точки 11, 16 и 17 за фирма ЕООД. От бързата онлайн регистрация се възползват клиенти от цялата страна и чужбина.

Изпращате ни сканираните документи на e-mail. Искам да си регистрирам фирма- ЕООД и срещам различни обяви, че това става експресно, като времето варира от 1 ден, дори няколко часа, до 1 седмица.

Leave a Reply.

След като вече имате избрано име трябва да го запазите в Търговския регистър. Интересува ме възможно ли е български гражданин, който живее и работи в чужбина съответно там си плаща осигуровките , дали може да открие фирма в България? Подписва се от заявителя. Прокурист или Търговски пълномощник: Бсичко най хубаво и весело Ви пожелавам. Посещава се банка - внася се капитала на фирмата и държавната такса 55 лв. Това трябва да се има предвид, ако управителят е различен от собственика.

След регистрацията на фирма ще имате нужда от: Това са наименованието на фирмата, адресът й на управление, както и този за кореспонденция, основният предмет на дейност, основният предмет на дейност. След регистрацията на фирма ще имате нужда от: Това са наименованието на фирмата, основният предмет на дейност, такса за регистрация на еоод, адресът й на управление, размерът на капитала и т, както и този за кореспонденция.

Изборът тук отново е Ваш. Изборът тук отново е Ваш. Действие на запазването Загл.

Регистрация на фирма - ЕООД или ООД с електронен подпис

Когато към заявлението на търговеца за вписване, заличаване или обявяване не са приложени всички документи, които се изискват по закон, или когато не е платена дължимата държавна такса, длъжностното лице по регистрацията дава указания на заявителя за отстраняване на нередовността. След като получим готовите документи, както и плащането, до 24 часа ще входираме документите. Решение на едноличния собственик на капитала за учредяване на ЕООД 2.

Средният срок за регистрация в Търговски регистър трае часа. Дефицитът ще се увеличи заради още разходи Предвидени са повече пари за заплати в силовите министерства и за плащания по европроекти.

Заявление по образец А4. Средният срок за регистрация в Търговски регистър трае часа. Заявление по образец А4. Най-важното при избора на банка е адекватни ivet bg разпродажби за нея за дейността, която вашата фирма ще извършва, такса за регистрация на еоод.

Последни съобщения във форума

Откриване на фирма със свободно циркулиращи бланки в интернет може да излезе много по-скъпо в бъдеще — ако трябва да се правят промени по фирмата, да се приема съдружник, да се получава инвестиция и т. Декларира се истинността на заявените обстоятелства. За регистрация на нова фирма трябва ли първо да мина през съдебна регистрация?

  • Отговор Your comment will be posted after it is approved.
  • Желая ви успех в работата и много клиенти!
  • Заявление Д1 за запазване на фирма съдържа полета, обединени в групи, в които данните се попълват както следва:
  • Каква е цената за регистрация на фирма?

След регистрацията на фирма ще имате нужда от: За колко време става регистрацията на фирма. Пожелавам успех и просперитет на делата ви. След регистрацията на фирма ще имате нужда от: За колко време става регистрацията на фирма. След регистрацията на фирма ще имате нужда от: За колко време става регистрацията на фирма! Цената за заверката е относителна в зависимост от нотариуса ,но е между лв, такса за регистрация на еоод. Процедурата там трае до 3 дни. След регистрацията на фирма ще имате нужда от: За колко време става регистрацията на фирма.

Защо Роси и Боби от презентационна агенция 356labs регистрираха фирма с нас?

В учредителните документи при вписване на името на дружеството трябва да отбележа, че последното е в процес на учредяване. Целият процес беше повече от лесен, с удоволствие ви препоръчвам, и освен това ще ви препоръчам нa всички, които търсят подобни услуги. Форум за предприемчивите хора didineva 5 конфликт на интереси ли е,искам съвет как да постъпя:

Каква е цената за регистрация на фирма. Каква е цената за регистрация на фирма. В Комбинирана декларация по чл.

Прочетете още:

Туршия зелени домати с аспирин

Преразказ на разказ 3 клас врабчето

Вту тодор каблешков общежития

Счупен лумбален прешлен лечение

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Силвана 03.02.2018 в 19:35
Съгласен съм да изпълнявам функциите на управител на дружество с ограничена отговорност" В моят случай който е за разкриване на ЕООД , трябвали да променя текста в частта управител на еднолично дружество с ограничена отговорност?
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018