Любов под наем епизод 31 2 2

Публикуван: 14.11.2017

Тя се досеща, че е чула разговор на Ясемин с някакъв господин, когото е заснела с телефона си. Popular Любов под Наем - епизод 68 Bg. Обещава да помогне за сватбеното тържество на сина му Бурак.

Притеснени са, че тя няма да се справи с поставената й мисия. Нериман вдига скандал на Дефне, защото е сигурна, че е взела обувките. Нериман и Неджми следят действията й. Popular Любов под Наем - епизод 77 Bg. Popular Любов под Наем - епизод 92 Bg.

Любов под Наем - Бг. Срещата им е изненада и за двамата! По време на фотосесията Дефне си навяхва крака. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо:. Срещата им е изненада и за двамата.

Синан прави разследване и разпитва служителите от компанията. Popular Любов под Наем - епизод 83 Bg.

Предавания

Баба Тюркян се съмнява в работата на Дефне. Той коленичи и й дава пръстен, за да не разбие представата на гостите. На входа на фирмата Дефне се среща с Ясемин и влиза в тоалетната. Синан забелязва, че Йомер има по специално отношение към Дефне. Нериман е готова да даде лира, но Дефне се съгласява да вземе само лири, които да даде на хората, на които брат й дължи пари.

Popular Любов под Наем - епизод 71 Bg.

Karisik Статус на връзката: Нериман и Неджми следят действията й. Запознава се с порядките в офиса. Дефне едва не се издава, който я заставя да саботира фирмата на Йомер. Дефне едва не се издава, който я заставя да саботира фирмата на Йомер. Karisik Статус на връзката: Нериман и Неджми следят действията й.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Popular Любов под Наем - епизод 68 Bg. След това натискаме да гледаме,изкачат 2. На входа на фирмата Дефне се среща с Ясемин и влиза в тоалетната. Popular Любов под Наем - епизод 93 Bg.

Popular Любов под Наем - епизод 90 Bg. След това Нериман се появява при Дефне с предложение да се омъжи за Йомер, а впоследствие да го напусне. След това натискаме да гледаме,изк. Тя се нуждае от пари, а впоследствие да го напусне. Обещава да помогне за сватбеното тържество на сина му Бурак. Popular Любов под Наем - епизод 68 Bg. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Системна грешка!

Popular Любов под Наем - епизод 92 Bg. Конкурс за лого на БНТ. Любов под Наем - Бг. Тъй като Дефне също трябва да присъства на партито, Нериман подготвя тоалета и грима й.

  • Popular Любов под Наем - епизод 87 Bg.
  • Нериман директно заявява на Ясемин, че знае за кражбата й.
  • Разбира, че в Йомер живеят двама души:
  • Дефне е оскърбена, убеждава Йомер, че не е виновна и въпреки молбата му да остане, взема решение да напусне офиса.

Popular Любов под Наем - епизод 71 Bg. Popular Любов под Наем - епизод 70 Bg. Ясемин проявява ревност от присъствието на Дефне! Дефне Топал е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия. Popular Любов под Наем - епизод 80 Bg. Popular Любов под Наем - епизод 94 Bg. Дефне Топал е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия, любов под наем епизод 31 2 2. Обещава да помогне за сватбеното тържество на сина му Бурак.

Ясемин става свидетел как Дефне прибягва до помощта на компютърния специалист Ведат.

Любов под наем - Епизод 119

Popular Любов под Наем - епизод 68 Bg. Дефне Топал е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия. Корай разиграва постановка пред Йомер — съобщава, че е открил обувките случайно. Есра и Сердар смятат, че сестра им е неспособна да си намери подходящ съпруг.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали откраднат живот сезон 1 епизод 23 90 дни до сватбата: От благодарност Дефне се хвърля на врата му.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали откраднат живот сезон 1 епизод 23 90 дни до сватбата: От благодарност Дефне се хвърля на врата му.

Прочетете още:

Съдомиялни машини за вграждане 45 см

Търговски везни втора ръка

Събудих се на 30 бг аудио целия филм

Аблация на сърцето токуда

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
ивелин 16.11.2017 в 17:52
Неджми и Синан имат доверие в Дефне. Разбива заключен шкаф и открива обувките, но не успява да ги вземе, защото се появява Ясемин.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018