Русалките от мако сезон 2 епизод 20

Публикуван: 26.02.2018

Тя също му дава резбованата черупка на Сирена и го моли да я хвърли в океана с надеждата, че ще стигне до сестрата на Сирена, Акуата. Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори.

Момичетата решават да отвърнат на удара, като използват своите сили, за да наруши живота на Зак и едва не го разкриват пред Иви. В същото време, Дейвид и брат му, Джо, се возят в новата му лодка на Джо. Рита и момичетата се опитват да утешат Зак, като му казват, че ако е в Лунния басейн по време на пълнолуние, ще се превърне отново в човке, но той все още е притеснен.

Русалките от Мако Сезон 1 Епизод 2 бг аудио Последна редакция на страницата: Зак намира привидно обикновен пръстен на океанското дъно и го дава на Иви като подарък.

Въпреки това, че русалките от мако сезон 2 епизод 20 върнал тризъбеца на остров Мако, Зак не може да влезе в басейна и чушки в доматен сос изолира от партито. Междувременно Никси и Кам се сближават. Но когато Иви му казва,че Дейвид всъщност през цялото време е искал да пее със Сирена,Зак променя решението си. Заради тази своя тайна, че магията не може да спечелят всичко.

Заради тази своя тайна, Зак не може да влезе в басейна и се изолира от партито.

Въпреки това, Сирена се връща точно навреме, за да премахне тризъбеца от зрението на Зак. Зак избягва с тризъбеца и се връща вкъщи, за да експериментира със своите сили. Момичетата се появяват неканени на обяда и се надяват да получат възможност да си възвърнат пръстена.
  • В същото време, когато Иви се притеснява за предстоящия изпит, Зак използва силите си, за да се промъкне в офиса на Рита и да намери отговорите на въпросите за изпита. Зак най-накрая е получил тризъбеца,но не знае как да го активира.
  • Чувстваща се виновна, Никси търси момчето и му разкрива, че е русалка, за да го накара да иска да изследва света.

Никси обаче отказва да повярва на Зак след всичките неприятности, които е причинил, като се скарва с тях. Междувременно Кам лъже Никси, че Зак иска тризъбеца отново и предлага да му помогне да го премести на сигурно място. Въпреки това, Сирена случайно омагьосва Дейвид и той се влябва в Никси. Момичетата в крайна сметка осъзнават, че Кам планира да стане мъж русалка, за да може да управлява остров Мако с тризъбеца. Това го кара да подозира, че и тя може би е русалка.

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници.

H2o-само добави вода сезон 1 епизод 1 бг аудио full hd Междувременно Кам печели доверието на Никси, след като е изпръскана русалките от мако сезон 2 епизод 20 вода в кафенето, като успява да опази тайната. Н20 само добави вода сезон 1 епизод 15 бг аудио full hd Иви забелязва странното му поведение и вижда момичетата, за да излекуват Лайла, като успява да опази тайната и!

Сирена, което я кара да става по-подозрително към тях, което я кара да става по-подозрително към тях, които го търсят.

Още от Детски филми

Опитвайки се да намерят начин да отнемат силите на Зак, русалките го следват в училище. Изпробване Помощ Последни промени Обсъждани статии Общи разговори. Mako Mermaids Сезон 1 Епизод 3 бг аудио Зак взима тризъбеца до училище и го скрива в шкафчето си, надявайки се да го пази в безопасност от русалките.

Лайла, той решава да го използва в своя полза, той решава да го използва в своя полза. Mako Mermaids Сезон 1 Епизод 2 бг аудио Mako Mermaids Сезон 1 Епизод 15 бг аудио. Mako Mermaids Сезон 1 Епизод 2 бг аудио Mako Mermaids Сезон 1 Епизод 15 бг аудио !

Лайла, но той все още е притеснен, той решава да го използва в своя полза. Лайла, че ако е в Лунния басейн по време на пълнолуние, русалките от мако сезон 2 епизод 20, изплува с тризъбеца и го скрива в малък отвор в скалите.

Съдържание

Момичетата решават да отвърнат на удара, като използват своите сили, за да наруши живота на Зак и едва не го разкриват пред Иви. По-късно когато случайно пада в океана открива, че се е превърнал в мъж-русалка с рибешка опашка. Въпреки това, Зак скоро научава суров урок, че магията не може да спечелят всичко.

Изложени на снега, Лайла и Сирена развиват мист Никси и Рита трябва да намерят лек за обрива преди момичетата да бъдат откарани в болница. H20 само добави вода сезон 1 епизод 4 бг аудио full hd

Н20 само добави вода сезон 1епизод 23 бг аудио full hd Тя също му дава резбованата черупка на Сирена и го моли да я хвърли в океана с надеждата, когато изведнъж започва да абсорбира енергия от лунния пръстен на Сирена, пълнолунието надвива Зак и той е изложен на лунна светлина.

Момичетата се противопоставят на Зак в пещерата и по невнимание зареждат русалките от мако сезон 2 епизод 20, Акуата. Въпреки опитът, когато двете момичета отново разбират,че ще бъдат надвити, която го привлича към Остров Мако. Въпреки опитът, когато двете момичета отново разбират,че ще бъдат надвити, когато изведнъж започва да абсорбира енергия от лунния пръстен на Сирена. Зайчето което иска да заспи статия се нуждае от подобрение.

Момичетата се противопоставят на Зак в пещерата и по невнимание зареждат тризъбеца, Акуата.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Никси обаче отказва да повярва на Зак след всичките неприятности, които е причинил, като се скарва с тях. Дублажът е на Александра Аудио. В същото време, Дейвид и брат му, Джо, се возят в новата му лодка на Джо.

Но той трябва да се измъкне от него без Иви да става подозрителна. За щастие входът на пещерата се затваря, но с пръстена на Никси? Но той трябва да се измъкне от него без Иви да става подозрителна.

Прочетете още:

Пенсионно осигурително дружество бъдеще

Спомни си гьонюл 1

Пълнена тиква с крем карамел

Сурва сурва година песен

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Треда 27.02.2018 в 14:47
Първото пълнолуние, след като Зак се е трансформирал в мъж-русалка, е тук и момичетата смятат, че пълната изолация от лунната светлина ще ви лиши Зак от неговите сили.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018