Светлината на моя живот 1394

Публикуван: 17.03.2018

Скрила я е под леглото. Тя казва,че е хванала крадеца.

Всички започват да я търсят. Тя възлага на Сандия до 10минути да залови крадлата. Сандия се оправдава,че я е взела защото я заслужава. Мена го убеждава,че само така ще спечели. Никой не може да повярва. Преди втори кръг Вед вижда,че наградата я няма. Тогава и казва,че Арзу е незряла и млада,тогава казва,че Емили е умна,но няма да е Емили защото няма хъс и желание за победа,тогава казва,че Менакши ще спечели,но да не се разстройва и че може да спечели най-смелата,най-умната и любимката на баба — майка му.

Роклята на Мена не и става,а Викрам и се подиграва. Менакш носи роклите на шивач за да им ги стесни,но Ом и Ариан ги вземат и започват да и се подиграват. Баба им казва,че според правилата само един участник може да вземе наградата,но според нея,всички са идеални снахи.

Роклята на Мена не и става,а Викрам и се подиграва. Тогава светлината на моя живот 1394 казва,че Арзу е незряла и млада,тогава казва,че Емили е умна,но няма да е Емили защото няма хъс и желание за победа,тогава казва,че Менакши ще спечели,но да не се разстройва и че може да спечели най-смелата,най-умната и любимката на баба - майка му, светлината на моя живот 1394.

  • Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.
  • Роклята на Мена не и става,а Викрам и се подиграва.

Рейтинг Нова телевизия и Би Ти Ви - сравнение пролет Ом и предлага тя да разшири сватбената си рокля.. Пък и иска да отпразнува празниците със семейството,не в Дубай. На паузата Сурадж и Сандия говорят с Ом за връзката им с Емили. Снахите отиват в кухнята и започват да приготвят все неща,които ще се харесат на баба им. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Никой не може да повярва. Баба м мисли,че жена я е откраднала, светлината на моя живот 1394. Пък иска да отпразнува празниците със семейството,не в Дубай. Гледай онлайн епизодина Светлината на моя живот. Гледай онлайн епизодина Светлината на моя живот. Гледай онлайн епизодина Светлината на моя живот.

Предавания

Сантош и свекърва и искат да направят нещо за Арзу. Никой не може да повярва. Но Арун и носи нова,същата като нейната. Сантош е разхвърляла всичките си сарита в търсене на сватбената си рокля.

Роклята на Мена не и става,а Викрам и се подиграва. Мисри обявява началото на състезанието и представя журито? Баба м мисли,че жена я е откраднала.

Баба м светлината на моя живот 1394 жена я е откраднала. Баба м мисли,че жена я е откраднала. Мисри обявява началото на състезанието и представя журито. Баба м мисли,че жена я е откраднала?

Гледай онлайн епизоди 1393, 1394, 1395 на Светлината на моя живот, 14.09.2016

Първо всички двойки се представят с танц. Тогава баба им решава да отпразнуват по-рано празниците,за да не е разстроена Арзу. Но Арун и носи нова,същата като нейната. Никой не може да повярва.

  • Скрила я е под леглото.
  • Мена го убеждава,че само така ще спечели.
  • Никой не може да повярва.
  • Тогава той и показва снимката с купата от академията.

В последствие баба им казва,че Ом си е намерил работа в Пушкар и вече са си купили къща на улица Хануман, светлината на моя живот 1394. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Баба им казва,че според правилата само един участник може да вземе наградата,но според нея,всички са идеални снахи. Но Арун и носи нова,същата като нейната. Днешните Няма въведени събития за днес.

Днешните Няма въведени събития за днес. Днешните Няма въведени събития за днес.

Последни публикации

Сантош е разхвърляла всичките си сарита в търсене на сватбената си рокля. Сантош и свекърва и искат да направят нещо за Арзу. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.

Баба им кара и Сантош да се подготви за състезанието утре. Сантош е разхвърляла всичките си сарита в търсене на сватбената си рокля. Баба им кара и Сантош да се подготви за състезанието утре.

Прочетете още:

Седемте рилски езера време

Леща супа без запръжка

Декорация за маса с цветя

Пилешко с доматен сос

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Йоли 18.03.2018 в 18:08
Всички започват да я търсят.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018