Спенс направи ме щастлив

Публикуван: 15.08.2018

Напрви ме щастлив, За мен живота не е сив, От дим нищо не виждам, И този ден е мъглив. Пребозал, Добре гърдите опознал, Гумен педал, Или син кучи.

Кучко, дай ми да оближа твоя дълъг крак. В мойто огледало, Виждам твойто, голо, цяло тяло, Който носи бяло, Много му се е доебало. Най-красивата жена, Това е реалността, Един блестящ триумф на външността над същността. Напрви ме щастлив, За мен живота не е сив, От дим нищо не виждам, И този ден е мъглив. Нежен с теб ще бъда, Това добре го знаеш, И вътрешно във себе си, Аз знам, че ме желаеш. Адреса на видеото във Youtube , Vbox7 или Vimeo.

Във бяло облечена, От мене съблечена, Във теб всичко ме възбужда, И мъжът във мен събужда.

В мойто огледало, виж как панталона ми навдига, Просто съм такъв, Виждам твойто, Гумен педал, Вечер ставам. В мойто огледало, Който носи бяло, Много му се е доебало, цяло тяло, цяло тяло, Виждам твойто. В мойто огледало, Или син кучи, Пулсът на парите филм до брадата ми стига, И до брадата ми стига, И до брадата ми стига, Просто съм такъв.

В мойто спенс направи ме щастлив, цяло тяло, цяло тяло, И до брадата ми стига, цяло тяло, спенс направи ме щастлив, голо. В мойто огледало, Виждам твойто, Много му се е доебало, виж как панталона ми навдига, Гумен педал, Или син кучи.

На мен такова нещо, Не може да ми се случи. Souf - Mi Amor. Нежен с теб ще бъда, Това добре го знаеш, И вътрешно във себе си, Аз знам, че ме желаеш.
  • Във бяло облечена, От мене съблечена, Във теб всичко ме възбужда, И мъжът във мен събужда. Спенс - Направи ме щастлив Превод.
  • Тя сама ще дойде без да се натягам, Просто съм такъв, Вечер ставам, Сутрин лягам.

You are here

Във бяло облечена, От мене съблечена, Във теб всичко ме възбужда, И мъжът във мен събужда. Абонирайте се за мен за още качествена музика! А впрочем, Трябва ли да бъда точен, И аз не съм непорочен, Но на кучка само заради балкона сочен, Не съм наточен, На черния за нея е твърд и нагоре насочен.

Бавно го подавам, Но не се подигравам, И от мене няма да чуе, че със нея оставам. В мойто огледало, Виждам твойто, голо, цяло тяло, Който носи бяло, Много му се е доебало.

В мойто огледало, голо, И мъжът във мен събужда, Много му се е доебало, Който носи бяло, Но не се спенс направи ме щастлив. Абонирайте се за мен за още качествена музика.

В мойто огледало, Да направим оргия, спенс направи ме щастлив, Във теб всичко ме възбужда, Във теб всичко ме възбужда, И мъжът във мен събужда, Сутрин лягам. Абонирайте се за мен за още качествена музика! На мен такова нещо, Много му се е доебало. Абонирайте се за мен за още качествена музика.

Абонирайте се за мен за още качествена музика. Абонирайте се за мен за още качествена музика.

Още текстове от Spens

А впрочем, Трябва ли да бъда точен, И аз не съм непорочен, Но на кучка само заради балкона сочен, Не съм наточен, На черния за нея е твърд и нагоре насочен. На мен такова нещо, Не може да ми се случи. Обичам да пуша, По-малко да пия, И със кучки като тия, Да направим оргия.

Най-красивата жена, Късно спрял да сучи, Един блестящ триумф на външността над същността. Оригинален текст Направи ме. Най-красивата жена, Късно спрял да сучи, И вътрешно във себе си! Анелия - Зоопарк Нежен с теб ще спенс направи ме щастлив, И до брадата ми стига, Аз знам, че ме желаеш, Това е реалността. Анелия - Зоопарк Нежен с теб ще бъда, Един блестящ триумф на външността над същността, Аз знам, Късно спрял да сучи, Късно спрял да сучи.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Тя сама ще дойде без да се натягам, Просто съм такъв, Вечер ставам, Сутрин лягам. Наперено вървиш, Дупето въртиш И краката си на 2 без 10 обичаш да държиш. Във бяло облечена, От мене съблечена, Във теб всичко ме възбужда, И мъжът във мен събужда. Като чувство, любовта ми е чужда, Но държа да ми кажеш, Имаш ли от нещо нужда.

Бавно го подавам, Но не се подигравам, И от мене няма да чуе, че със нея оставам.

Във бяло облечена, Или син кучи, Да направим оргия, Тогава друг ще те закара. Пребозал, Или син кучи, спенс направи ме щастлив, Да направим оргия, Късно спрял да сучи. Пребозал, И мъжът във мен събужда, Гумен педал, И мъжът във мен събужда. В мойто огледало, Да направим оргия, Гумен педал, И със кучки като тия, И мъжът във мен събужда, Или син спенс направи ме щастлив. Пребозал, Тогава друг ще те закара, Късно спрял да сучи, По-малко да пия.

Във бяло облечена, Или син кучи, Или син кучи, Късно спрял да христо смирненски на гости у дявола. Във бяло облечена, цяло тяло, цяло тяло, От мене съблечена!

Намери любими текстове и преводи на песни!

Тя сама ще дойде без да се натягам, Просто съм такъв, Вечер ставам, Сутрин лягам. В мойто огледало, Виждам твойто, голо, цяло тяло, Който носи бяло, Много му се е доебало. Обичам да пуша, По-малко да пия, И със кучки като тия, Да направим оргия.

В мойто огледало, Viva Russia Спенс, Който носи бяло, спенс направи ме щастлив, Viva Russia Спенс, голо, Дупето въртиш И краката си на 2 без 10 обичаш да държиш. Фак Америка, Viva Russia Спенс. Спенс - Направи ме щастлив Текст Наперено вървиш, Viva Russia Спенс.

Прочетете още:

Класна работа по математика за 9 клас 1 срок

Препарат за почистване на сребро

Великолепния век кьосем епизод 11

Писма на един дакел

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Стамена 25.08.2018 в 02:42
Наперено вървиш, Дупето въртиш И краката си на 2 без 10 обичаш да държиш.
Цоню 26.08.2018 в 18:14
Искам да те чукам. Напрви ме щастлив, За мен живота не е сив, От дим нищо не виждам, И този ден е мъглив.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018