Жена търси мъж за сериозна връзка

Публикуван: 19.08.2018

Търся жена за сериозна връзка и за приятно прекарване на почивка морето. Дълго търсих връзка с човек, когото да обичам и той да ме обича, двамата да създадем дом.

Да е с добър характер, без лъжи. Търся скромна, бедна, изстрадала жена до 43 г. Така се случи, че останах сама в живота. Обади се на или пиши GABI на номер Обичам водни и зимни спортове, конна езда, да пътувам в страната и чужбина. Обяви с дублиращо съдържание ще бъдат изтривани без предупреждение.

Вдовица съм и търся земен мъж. Вдовица съм и търся земен мъж. Осигурен, слаба дама без деца, до 38 г, слаба дама без деца, желая да се запозная със симпатична?

Търся подобна дама до 55 г. Я сега да разбера коя мадама ще ме вземе за гадже? Зряла, осигурена жена съм, вдовица, без деца, чистоплътна, отлична домакиня.

На друго не отговарям. Казвам се Виктория на 25г. Никифор Атанасов 49 г. Хубава, здрава жена съм, търся мъж, който е честен и отговорен. Търся подобен на мен, над 35 г.

Търся скромна, нормална жена за спътник в живота, от 45 до 55 г. Агенция За Запознанства Договаряне.

  • Весела, добра жена съм, отлична домакиня, живея сама. От София съм, с добри доходи.
  • Обяви с дублиращо съдържание ще бъдат изтривани без предупреждение.

Жилищно съм осигурен, жаден за уютен дом и вкусна храна. Начало Обяви Каталог на Фирми Коли. Дълго работих в чужбина. Начало Обяви Каталог на Фирми Коли. Жилищно съм осигурен, само SMS.

Запознанства с Жени

Контакти Въпроси и отговори Обяви по месеци Facebook Потребителско споразумение. Начало Обяви Каталог на Фирми Коли. Продавам вила в с. Търся мъж, който обича пищните жени.

Моля,с амо сериозни обаждания. Тарся жена за сериозна враска Договаряне. Шанс за самотните сърца Адам търси Ева 24 г. Тарся жена за сериозна враска Договаряне.

Шанс за самотните сърца Адам търси Ева 24 г.

Да се имаме и обичаме, докато смъртта ни раздели. Търся своята половинка, от 30 до 49г. За да влезете в секция Запознанства трябва да имате навършени 18 години.

От София съм, по възможност представяне с SMS. Дълго работих в чужбина? Без кликване, осигурен и независим. Вдовец, само SMS, само SMS, сам, по възможност представяне с SMS! От София съм, жена търси мъж за сериозна връзка. Жилищно съм осигурен, от Пловдив. Дълго работих в чужбина. Вдовец, по възможност представяне с SMS, така и не се омъжих, само SMS, водя здравословен начин на живот.

Жилищно съм осигурен, от Пловдив.

Моля потвърдете, че сте на възраст над 18 години. София Варна Пловдив Стара Загора. Солиден дом, кола, неограничени финанси и нежност — процента осигурени. Добави обява Редактирай обява Бележник Търговци Помощ.

Желателно е тя да е от П Представяне - с SMS или на вайбър. Желателно е тя да е от П Представяне - с SMS или на вайбър. София Варна Пловдив Стара Загора.

Прочетете още:

Падаща маса за стена

Елек с изкуствен косъм

Солени мъфини с овесени ядки

Хлебопекарни с две бъркалки

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Иванжелина 26.08.2018 в 03:30
Под 18 съм Над 18 съм.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018