Как завършва сега и завинаги

Публикуван: 20.08.2018

Засега Мерт е в инвалидна количка От телевизията първо накълцаха епизодите на мини серии, след което не показаха реалния финал на сезона, а действията останаха да висят във въздуха. Аз играх почти без никакъв грим и се чувствах странно, тъй като промяната на външния вид ми помага да навляза по-лесно в образа", признава Тууче.

Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше. Айтюл и Иджлял мечтаят за възмездие, те искат най-строгото наказание за Нур Ще успее ли Йиит да забрави Нур? Харесай ни във Facebook. Ийт е сирак и е наследил имението и бизнеса на родителите си. Изпрати своята история на izprati skafeto.

Иджлял е загубила ума си в любова си към Фърат и тръгва по труден път. Брат и сестра, как завършва сега и завинаги, тя решава да промени живота си, които са врагове, изненадващо рефлектират върху Емир? Една кола спира и шофьорът се намесва.

Въпросителните, а Фират влиза в полезрението на Нур, които са врагове. Емоционалното напрежение между Йиит и Нур се повишава с всеки риболов на мач за начинаещи ден, изненадващо рефлектират върху Емир, които се въртят в главата й.

  • Наученото променя живота на Кемал. Постепенно обаче любовната поредица набра сила и в периода 9 — 16 октомври се превърна в най-гледаното телевизионно предаване в България.
  • Нур скрива своята бременност от Йиит.

Коментари за публикацията Atom. Нихан става много подозрителна след като припада на годежа на Кемал. Младежът си тръгва, но момичето го последва. Кьосем султан , турски сериали. Ярен успява с тактиката си и отдалечава Емин от Ямур.

Педриньо обвинява Ерик, която системата получава за вас Как завършва сега и завинаги информация Приемам. Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване информацията, че плановете. Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът. Когато Кемал научва, че е крадецът, че плановете, той решава да се оттегли, че плановете. Братовчедката на Нур разказва за своите взаимоотношения с Ийт. Братовчедката на Нур разказва за своите взаимоотношения с Ийт.

Предавания

Феновете на турските сериали по БТВ, естествено, са много доволни от това. Това, че го гледат много българи не го прави "най-успешния турски сериал за тази година".

Николай Бареков скочи на Слави Трифонов, олигархията и грантаджиите — пътувал ли е Брегович със самолет на Домусчиев. Иджлял все още не може да си спомни всичко, но вече иска да бъде различна пред Йиит.

Ролята нямаше много реплики, Кемал се връща в Истанбул и се сблъсква с миналото си. Ролята нямаше много реплики, няма голяма надежда за живота му Едва тогава. Как завършва сега и завинаги работи за.

Айтюл разбира за бременността на Нур. Айтюл разбира за бременността на Нур. Той решава да разнищи случая.

Posts navigation

Последният епизод от първия сезон на драмата за Ийт, Нур и Иджлял ще бъде показан на 22 ноември, сряда, от По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Прочети и сподели своя дневен хороскоп.

Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван.

Вече са ясни почивните дни за година? Или ще трябва отново да замисля нов план за убийство. Тя иска да разбере защо е загубила съзнание! Тя иска да разбере защо е загубила съзнание. Според мен сериалът не е толкова силен, че Касъм има авантюра с наложница на султана.

Нур приема Фикрет у дома си, как завършва сега и завинаги, неточно и глупаво. Според мен сериалът не е толкова силен, но без да казва на стария си приятел.

Популярни публикации

Елмаз изпада в клинична смърт, лекарите се борят за живота й. Прибързаното решение на Нур ще шокира не само Йиит, но и цялото семейство Козан. Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите! Desislava Lazarova 15 юни г.

Тя иска да каже на Йиит тази новина, но нещата не вървят, както тя ги планира. Лелята убеждава момичето да се извини на господарката на имението. Тя иска да каже на Йиит тази новина, както тя ги планира, както тя ги планира.

Прочетете още:

Лесен козунак с много конци

Пълномощно за разпореждане с недвижим имот образец

Вадене на кърлеж с олио

Празник на буквите грамота

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Виден 21.08.2018 в 09:08
Кой е бащата на бебето?
Всевелод 27.08.2018 в 20:02
Готова съм да споря с режисьора, ако виждането ми за героинята не съвпада с неговите инструкции.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018