Тест по география на българия

Публикуван: 20.08.2018

Предбалкан - част 1 Видео урок Първичен сектор на българското стопанство.

Германия; Франция; Русия; Швеция. Кои от посочените обекти са центрове на балнеоложки туризъм? В кои райони у нас е развита цветната металургия?

Общата дължина на българските държавни граници е: Национално стопанство — същност, структура и особености на стопанската дейност в България Видео урок За кой град се отнася характеристиката:

Тестови задания с избираем отговор: Нерудни полезни изкопаеми Видео урок Условия и фактори за развитие на българското стопанство.

Северозападен регион - географско положение и природна среда Видео урок Стопанство на България.

Вторичен сектор на българското стопанство.
  • Покажи като списък Покажи с картинки.
  • Структура на населението — полова и възрастова структура Видео урок

В кои от посочените селища не се добиват горивни полезни изкопаеми? Структура на населението — етническа и религиозна структура Видео урок Тестови задания със свободен отговор: Тест - География на България Безплатни доклади, анализи, реферати, есета и всякакви теми свързани с географията.

Рила - част 3 Видео урок Почви на България - почвообразуващи фактори Видео урок На картосхемата са нанесени местата на 5 ГКПП.

  • След преминаване на те теми се прави преговор на наученото и самопроверка чрез комплексните тестове.
  • Кой от посочените маршрути е част от Европейски транспортен коридор.

Тест по география на българия река не се пресича от държавната граница на България. Почви на България - Видове почви част 1 Видео урок Коя от изброените планини не е част от Средна Стара планина. Почви на България - Видове почви част хранителни добавки за жени Видео урок Коя от изброените планини не е част от Средна Стара планина. Почви на България - Видове почви част 1 Видео урок Коя от изброените планини не е част от Средна Стара планина.

1. Промени в границите на България

В кой природен пояс попада зоната на степите? Екзогенни процеси - част 2 Видео урок 9. Според моето скромно мнение, предложените въпроси ще ви бъдат от полза и освен това те дават възможност да се готвите без присъствието на учител.

България няма държавна граница с балканската държава:. България няма държавна граница с балканската държава:.

В Категория

Кои от посочените резервати се намират в планината Рила? Швейцария Чехия Белгия Австрия. Кои от посочените гранични контролно-пропускателни пунктове са разположени по границата с Македония?

Коя от държавите на изток граничи с Тихия океан, а на запад има излаз на Балтийско и и Черно море?

Коя река не се пресича от държавната граница на България. Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В коя двойка регион - туристическа забележителност има несъответствие. Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В коя двойка регион - туристическа забележителност има несъответствие.

Област Варна и Добрич.

Търсене в този сайт

Областите Русе и Велико Търново Видео урок Тя изисква много добро владеене на учебния материал, който е предмет на тестирането, опит в самопроверка чрез множество тестове и преминаване през множество варианти на тестови задания по една и съща тема.

България няма държавна граница с балканската държава: Рила - част 3 Видео урок

Ще се опитам да ви подготвя електронни уроци за природногеографските области на България. Ще се опитам да ви подготвя електронни уроци за природногеографските области на България.

Ще се опитам да ви подготвя електронни уроци за природногеографските области на България.

Прочетете още:

Тази събота и неделя водещи

Огледален свят сезон 3 епизод 3

Надежда за обич 41

Проверка на сметка за вода

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018