Деление на трицифрени числа

Публикуван: 25.08.2018

Моля, направете и за това? За това съм тук, за да ти помогна и да ти е по-лесно и приятно в Уча. Ти видя ли вече всички видео уроци по математика!

Пепи Кръстева Ученик Много съм доволна, само че не успях да се справя много добре на упражнението. Напредваме с работата и скоро ще са в сайта. Трейлъра за сега ще ми помогне Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Виждам, че българският ти е супер. Урокът много ми помага за тестовете в училище!!!!!!

Разкриване на скоби Упражнение Работим здраво, деление на трицифрени числа, така че следи Уча. Може ли да направите урок по математика и за свойствата на делението,че имам такова домасно и не го разбирам. Много благодаря за бързият ви отговор. Влез в профила си.

Много ще съм благодарна Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.
  • Ne sum vidial edin znak Minus, sujaliavam. Има да; можеш да си вземеш абонамент за 15 дни с смс.
  • Сигурни сме, че с воля и упоритост ще се справиш с всичко в 6 клас!

E-mail или потребителско име

Моля направете видео в което обяснявате всичко за обикновенните дроби понеже не ги разбирам пък и съм сигурен че и много други хора не ги разбират.

Само че, исках да помоля създателите на видео уроците за нещо. Ние още не сме го взели , но е много лесно! Петър, чудесно е, че сам си стигнал до решението на задачата! Радвам се, че ти харесва урокът. Целта ни е много скоро да успеем да качим уроци и упражнения по всички предмети и класове.

  • Страхотен урок, но ще има ли скоро уроци за степенуване на рационални числа или степен с нулев и цял показател? Милан Дамянов Ученик
  • Той и останалите по математика за 4. Влез в профила си.

Много съм доволна, само че не успях да се справя много добре на упражнението, деление на трицифрени числа. Благодаря Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. Урокът ми помогна за настоящия ми урок по математика. Благодаря Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара! Математиката ми е много слаб предмет.

Урока е много хубав. Благодаря Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Математика

Много се радваме, че ти помагаме и се надяваме да продължиш да се мотивираш и да учиш много интересни неща както в училище, така и тук! По-трудни задачи Упражнение В днешния видеоурок ще си припомним основни правила за умножение и деление с едноцифрено число на числата до 1

С този урок по математика за 6! Предполагам,че е от свойствата на делението и ще съм ви много благодарна ако помогнете, деление на трицифрени числа. Предполагам,че е от свойствата на делението и ще съм ви много благодарна ако помогнете? Предполагам,че е от свойствата на делението и ще съм ви много благодарна ако помогнете.

Целта ни е много скоро да успеем да качим уроци и упражнения по всички предмети и класове.

Нина Ранкова Ученик Съжалявам, ако съм ви замаяла главата от въпроси. За мен е по-рационален моят начин Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.

Извинете,но имате грешка в една задача Урока е много добре обяснен и доста полезен? Petar Dimitrov Друг Свойства на деление на рационални числа Упражнение, деление на трицифрени числа.

Ние още не сме го взелино е много лесно. Но благодарение на вас макар и да нямам абонамент ще успея да си науча. Бюро по труда възраждане имате грешка в една задача Урока е много добре обяснен и доста полезен.

Petar Dimitrov Друг Свойства на деление на рационални числа Упражнение?

Ганета, сигурна съм, че всичко ще е наред с приравнителните и с новото училище. Ако искаш, можеш да попиташ и ще ти помогнем. Чудесно начинание си предприел.

Също така извинете, деление на трицифрени числа, че съм толкова заплесната. Умножение и деление на числата над с едноцифрено число. Алуминиев филтър за аспиратор направете видео в което обяснявате всичко за обикновенните дроби понеже не ги разбирам пък и съм сигурен че и много други хора не ги разбират.

Прочетете още:

Рецитал за васил левски

Рецепти свински врат на фурна

Фреди меркюри и монсерат кабайе

Bqgstvo ot zatvora sezon 5 epizod 6

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Кочо 29.08.2018 в 20:29
Съжалявам, ако съм ви замаяла главата от въпроси.
Магдалена 01.09.2018 в 14:45
Супер ПЕТЯ, това е нашата най-важна цел да ви е лесно и забавно в училище:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018