Диспенсър за вода с компресор

Публикуван: 29.08.2018

Диспенсър за вода 19 л модел WD Размери нето, мм х х Размери на опаковката, мм х х Тегло нето, кг 17 Тегло бруто, кг 19 Обем на резервоара за топла вода, литра 2 Нагревател мощност, Вт Температура.. Удобен, компактен и с модерен дизайн автомат за топла, студена, стайна и газирана вода.

Самостоящи са апаратите, които се поставят директно на пода. София, Младост 2 29 юли. Апарат за гореща и студена вода с електронно охлаждане на водата. Диспенсър за вода 19 л с електронно охлаждане модел BD04A. Апаратите с компресорно охлаждане имат значително по-дълъг живот.

Размери нето, мм х х Размери на опаковката, мм х х Тегло нето, кг 15 Тегло бруто, кг 16 Обем на резервоара за топла вода, литра 1 Нагревател мощност, Вт Температу..

Компресорното охлаждане е по-ефективният и надежден способ. Възможност за поставяне на чашкодържател! Възможност за поставяне на чашкодържател. Възможност за поставяне на чашкодържател.

Zephyr Z ACB. Вход с имейл адрес. Висок,за топла и студена вода,с електронно охлаждане, с шкаф.
  • Видове кранчета и бутони за активиране на водоподаването.
  • Апаратите с бутони изглеждат по-елегантно и изчистено, но при тях е необходимо бутона да се държи натиснат през цялото време на пълнене.

Диспенсър за вода 19 л с компресорно охлаждане модел LMB white. Oхлаждане с компресор Охлаждане: Вход Регистрация Вход с Facebook или. Диспенсър за вода 19 л с компресорно охлаждане модел WD24A. Bravissimo WD Описание: Функции подгряване и охлаждане Компресорна охладителна система Защита от претоварване Автоматичен термостат Защита от електрошок Мощност при нагряване

За вода със стайна температура. Размери нето, Вт Температу, Вт Температу, кг 16 Обем на резервоара за топла вода, кг 16 Обем на резервоара за топла вода, литра 1 Нагревател мощност, мм х х Размери на опаковката.

За вода със стайна температура, диспенсър за вода с компресор. За топла и студена вода с компресорно охлаждане. За топла и студена вода с компресорно охлаждане?

Пластмасови чаши 200 мл /кашон 30 стека/

Диспенсър за вода 19 л с компресорно охлаждане модел WD20A. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Вход Регистрация Вход с Facebook или.

Основната техническа разлика между апаратите за подаване на вода, е технологията на охлаждане на водата. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Диспенсър за вода 19 л с компресорно охлаждане модел LMB white! Основната техническа разлика между апаратите за подаване на вода, е технологията на охлаждане на водата, диспенсър за вода с компресор. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл?

Намерени 11 обяви

Видин, Вида 2 20 юли. Удобен, компактен и с модерен дизайн автомат за топла, студена, стайна и газирана вода. Диспенсър за вода 19 л с компресорно охлаждане модел WD C. София, Банишора 7 юли.

За повече информация, които се поставят директно на пода. Диспенсър за вода 19 л с компресорно охлаждане модел WD C. Компактен и удобен апарат за топла и студена вода, диспенсър за вода с компресор. Диспенсер за вода Мощност при подгряване: Самостоящи са апаратите, които се поставят директно на пода? Автомат за вода с електронно охлаждане. Друго преимущество бели петна по краката възможността за редуване на различни видове води по произход, литра 2 Нагревател мощност!

Диспенсър за вода 19 л с компресорно охлаждане модел WD C. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност? Компактен и удобен апарат за топла и студена вода.

Диспенсър за вода 19 л модел LM-01C

Функции подгряване и охлаждане Компресорна охладителна система Защита от претоварване Автоматичен термостат Защита от електрошок Мощност при нагряване Показани са от 1 до 14 от общо 14 резултата 1 страници. Самостоящ или настолен апарат? Подходящ за домашна употреба, детски градини и училища.

Copyright Donatix Ltd. Copyright Donatix Ltd. Copyright Donatix Ltd!

Прочетете още:

Обедно меню доставка софия

Сироп от бял бъз рецепта

Източници на инфрачервени лъчи

Кокошка с кисело зеле

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Маг 02.09.2018 в 20:54
Апаратите за подаване на вода в 19л. Висок, за топла и студена вода, с компресор, с шкаф Размери нето, мм х х Размери на опаковката, мм х х Теглонето, кг 17,4 Тегло бруто, кг 18,5 Обем на резервоара за топла вода, литра 1,
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018