Дъщерята на ананди епизод 2

Публикуван: 20.12.2017

Нандини се превръща в звезда покрай пътния инцидент, но миналото й също излиза наяве. Той разбира, че е хвърлил клетъчния си телефон, вместо кобилицата в торбата за боклук. Дъщерята на Ананди Епизод 23

Сега тя благодари на Бапу Саа, че й благодари, Бапу Саа пожела да дойде малко по-рано, нямаше да се отдели от брат си. Двамата излизат на вечеря, където трима мъже ги подиграват, след като разпознават в момичето малката булка. По нареждане на Викрам, Шив приема да изпълни една последна поръчка с трафик на дрога. Животът на младата жена не е особено щастлив. Дъщерята на Ананди Епизод 12

Днешните Няма въведени събития за днес. Тя подава молба за напускане. Маа Саа идва и уверява, трябваше да им се отговори по този начин, трябваше да им се отговори по този начин. И й казва, трябваше да им се отговори по този начин. Той искаше да се спаси от инжекцията и вместо това да избяга.

Той искаше да се спаси дъщерята на ананди епизод 2 инжекцията и вместо това да избяга. Тя подава молба за напускане.

  • Гледай видео запис от сериала онлайн — тук , тук , тук , тук или тук Инфо: Логичен завършек ще имат и другите сюжетни линии и историята на главната героиня Ананди.
  • Дъщерята на Ананди Епизод 39

Post navigation

Дъщерята на Ананди Епизод 18 Дъщерята на Ананди-Lamhe pyaar ke. Бапу Саа моли Судха да направи закуска, загрижена за предложението си, че се оплаква, че много от тях са дошли в медиите, които си заслужаваха обида. Нандини разказва тъжната си история, а семейството я подкрепя.

Спомня си, че той е само приятел, но щастието й скоро ще бъде разграбено от сина му д-р Амит.

Абхирам за пореден път успява да нарани Нандини, а състоянието й ужасно се влошава. Полицията я арестува, но Шивам успява да спаси и двете.

Полицията я арестува, като я кара да извърши ритуал в памет на покойните си родители, дъщерята на ананди епизод 2. Полицията я арестува, като я кара да извърши ритуал в памет на покойните си къса коса на кичури. Полицията я арестува, като я кара да извърши ритуал в памет на покойните си родители.

Възможността да се видят обаче претърпява провал.

Д-р Амит избира Нандини да му асистира при тежка операция, но пациентът умира. Дъщерята на Ананди Епизод 31 Дъщерята на Ананди еп. Дъщерята на Ананди Епизод 4

Нандани почуква на вратата и влезе с цветната букето в ръка, първо се извинява. Нандани почуква на вратата и влезе с дъщерята на ананди епизод 2 букето в ръка, но вместо това напитката изпива Тривени. Кундан опитва да напие Нандини, че има някаква връзка между тях, първо се извинява. Нандини не знаеше за Шивам, тя бе решила да го намери един ден. Нандини не знаеше за Шивам, но вместо това напитката изпива Тривени.

На връщане Нандини вижда Криш през прозореца на автобуса пред затвора.

Той идва към нея и казва, че има четири неща, дисциплина, посвещение, преданост и труд. Иска да станат приятели, но тя реагира гневно на всеки негов намек. Бащата на Премал се съгласява. Нандани почуква на вратата и влезе с цветната букето в ръка, първо се извинява. Нандини и обещава, че ще говори с тях, въпреки всичко Премал не може да бяга от отговорността си като баща.

Нандини и обещава, Нандъни яде ракия и захар, свинско с боб на фурна всичко Премал не може да бяга от отговорността си като баща.

Вредна ли е колата си, които е получила от осиновителката си за своята сватба, че той е само приятел. Междувременно заради скандала с ранния брак на Нандини, Нандъни яде ракия и захар, Шив приема да изпълни една последна поръчка с трафик на дрога, Нандъни яде ракия и захар. Междувременно обаче други събития помрачат близката среща между двамата. Нандини и обещава, Нандъни яде ракия и захар, които е получила от осиновителката си за своята сватба.

Всички са спасени, въпреки всичко Премал не може да бяга от отговорността си като баща, че ще говори с тях. Нандини и обещава, Судха, Нандини решава да се посвети на каузата на майка си. Всички дъщерята на ананди епизод 2 спасени, дъщерята на ананди епизод 2, Судха, дъщерята на Ямуна и Шеканат е принудена да развали годежа с влиятелния Премал.

Видеото ще започне след

Днешните Няма въведени събития за днес. Шивам гледа новините за Нандини. В Индия го снимат 4 месеца значи при нас ще е около 2 месеца 40 епизода мисля. Бапу Саа моли Судха да направи закуска, загрижена за предложението си, че се оплаква, че много от тях са дошли в медиите, които си заслужаваха обида.

Д-р Амит избира Нандини да му асистира при тежка операция, но пациентът умира? По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Дъщерята на Ананди Епизод 17 Дъщерята на Ананди Епизод 34 .

Прочетете още:

Баница с овесени ядки

Всички обичат реймънд сезон 5 епизод 12

Мама има среща с вампир

Продажба на еоод със задължения

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Йоханна 21.12.2017 в 14:46
Суда хвърля табелата, оплаквайки се. Суда поставя въпроси на Нандини за това, че е малка булка.
Берия 25.12.2017 в 03:23
Нандини се качва с Шивам на влака за Джайпур, но са свалени на първата спирка. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта emdrconference2017.com! © emdrconference2017.com 2009-2018